את מדורת ל"ג בעומר השנה, חגגנו בסיאול דרום קוריאה באירוע שערך בית חב"ד בראשות הרב אושר ליצמן. האירוע היה פתוח לכל הקהילה היהודית וכן לאורחים וחברים אחרים. בשונה משנים עברו הדלקת המדורה נערכה הפעם בחצר ביתו של חבר הקהילה הותיק והנדיב מר פייר.
לאירוע הדלקת המדורה הגיעו ישראלים החיים בסיאול, סטודנטים, משפחות וילדים, עובדי שגרירות וכן יהודים ממדינות שונות בעולם אשר שהו בסיאול באותה עת.
כמיטב המסורת בל"ג בעומר, נעשה BBQ (על האש) וכן הוגשו בצורת בופה דברי אוכל ושתיים שונים. בטרם הודלקה המדורה, הגברים שבחבורה התפללו מנחה ולאחר מכן, החלו לקושש את העצים במרכז הרחב לצורך הדלקת המדורה.
שיפודי מרשמלו חולקים לילדים והמובגרים נהנו משתיית בירה ומשקאות קרים אחרים. הרב ליצמן מבית חב"ד הסביר לקהל הרחב את הסיפור ההיסטורי של ל"ג בעומר וכן את המשמעות של החג בימינו.
לחצו על התמונות להגדלתן לגודל מלא:
{gallery}news/LagBaOmer2013{/gallery}