ניווט: פורומים
ברוך/ה הבא/ה, אורח
אנא התחברות או רישום.    שכחת סיסמא?

קפיצה למטהדף: 1
נושא: המטבח הקוריאני
#283
המטבח הקוריאני לפני 6 שנים, 7 חודשים קרמה: 6
כתבה מעניינת מאת גרדה גלזר אודות המטבח הקוריאני פורסמה באתר וואלה.
הכתבה מתארת את המרכיבים העיקריים של האוכל הקוריאני, כולל מתכון למנת בשר כשר (החליפו מחזיר לבקר).
פרסום הכתבה נעשה כהקדמה לארוחה קוריאנית שתערך על ידי השף קונפורטי בשיתוף פעולה עם שגרירות קוריאה בישראל בסימן 50 שנה ליחסים הדיפלומטיים בין דרום קוריאה לישראל.

בין המנות שיוגשו בארוחה: אגוזים פריכים עם אצות ים מלוחות וצ'ילי קוראני; הואה (סאשימי); קינג פיש, קימצ'י מים, שרבט עגבניות וצ'ילי קוראני מוקצף; קוריאה אויסטר; רסק קימצ'י מיושן, זרעי שומשום ובצלים; פנקייק בצלים קוריאני, פירות ים וקוצ’וצ’אנג; בולגוגי טאקו; רויאל ביבימפאפ; טופולופומפו בוסאאם טלה/ חזיר ועוד.

הארוחה תתקיים ביום שני, 12 בנובמבר, משעה 19:00 בצפרה, יגאל אלון 96, תל אביב. להזמנות: 03-6245422.

מי שמעוניין ללמוד איך מבשלים אוכל קוריאני, יכול לעשות זאת במהלך דצמבר בבית הספר הגבוה לקולינאריה – בישולים. שגרירות קוריאה, יחד עם בי"ס בישולים והמרכז לעידוד המטבח הקוריאני המסורתי, מציעים לקהל הרחב סדנאות בישול של אוכל קוריאני. מחיר סדנה: 250 שקלים לאדם. פרטים במזכירות בישולים, 03-6819141.

לכתבה המלאה: food.walla.co.il/?w=%2F1109%2F2583929
eyal
מנהל אתר
הודעות: 62
graphgraph
משתמש מנותק לחץ כאן כדי לראות פרופיל של משתמש זה
רק משתמשים מחוברים יכולים לרשום.
 
#318
תגובה:המטבח הקוריאני לפני 6 שנים, 2 חודשים קרמה: 0
האם והיכן ניתן להשיג בארץ (באזור חיפה) ממרח גוצ'וג'אנג ? תודה
ahuva
חבר מתחיל
הודעות: 4
graphgraph
משתמש מנותק לחץ כאן כדי לראות פרופיל של משתמש זה
רק משתמשים מחוברים יכולים לרשום.
 
קפיצה למעלהדף: 1